perjantai 3. lokakuuta 2014

Statement

Statement on päiviemme ilo ja iltojemme piristys. Ainakin näin voisi aluksi ajatella. Yksi valopää Dan on keksinyt pelin, jonka seurauksena kukaan ei enää uskalla puhua. Tai uskaltaa, mutta oikeastaan kuulijat on entistä tarkempia siitä, mitä puhuja sanoo. 

Antakaapas kun kerron ohjeet:

Statementtia voi verrata vaikka "I dare you" lauseeseen. Jos henkilö A tokaisee, että "Jos me ei kohta saada ruokaa, niin syön hevosen.", tällöin henkilön B:n tulee huutaa "statement". Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että henkilön A tulee syödä hevonen. Jos hän ei kuitenkaan toteuta tätä uhkaustaan, eli ei syö hevosta, niin "statement" sanan sanoja saa sheivata joko puolikkaan kulmakarvan tai viivan keskelle kulmakarvoja henkilöltä A. Ymmärsittekös? Tehdäämpäs pieni dialogi:

A: "Mä niin hypin alasti tän kadun poikki jos nään vielä yhdenkin kerjäläisen."
B: "Statement"
A: "nyyh"

Eli, jos henkilö A näkee vielä kerjäläisen, hänen tulee hyppiä alasti kadun poikki. Muuten hänen kulmakarvaa muotoillaan uuteen uskoon. However. Tästä on myös mahdollista selviytyä hengissä. Jos uhkauksen sanoja (A) ehtii sanoa "safety" heti lauseensa perään, on hän turvassa.

A: "Aion tehdä maailman isoimman täytekakun, safety."
B: "hö"
A: "hehehe"

Parin viikon ajan tämä peli on ollut ainoastaan leikkiä, mutta nyt allekirjoitimme sopimuksen siitä, kuinka tämä on totisinta totta. Kaksi tuntia sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, oli kahdet kulmakarvat ehditty sheivaamaan. Rauhallisesti (lue: tyytyi kohtaloonsa ja istui rauhassa paikoillaan) ja pakkokeinoin (lue: pojat jahtas tyyppiä ulkona ja lopulta kamppas asfalttiin. Pitivät jaloista ja käsistä kiinni ja sheivasivat.) Sanokaa mun sanoneen, että viikon päästä kenelläkään ei ole enää yhtään ainutta karvaa naamassa. 
---

Mut valittiin Match Squadiin cheerleaderissa!! Eli teen temppuja ja voltteja ja stuntteja peleissä ja erilaisissa promotapahtumissa. Samana iltana olisi myös ollut vuoden ensimmäinen Wednesday Circle tai Socials, ihan miten itse haluaa kutsua. Jokainen urheilujoukkue kerääntyy oman väkensä kanssa tiettyyn baariin (yllätys) muutamaksi tunniksi pelaamaan juomapelejä, tekemään tehtäviä ja tutustumaan toisiinsa. Jokaisessa wednesday circlessä on myös teema, cheerleadereilla se oli tällä kerralla eläimet. En nyt paneudu tähän sen enempää, koska en edes osallistunut tapahtumaan. Jäin onnellisesti kotiin, kun muut lähti riekkumaan Cheltenhamin yöhön. Tai minä, James, Chris ja Shaun jäätiin kotiin, Kaksi jälkimmäistä lähti Gloucesterin villiin ja vapaaseen yöhön ja ensimmäisenä mainittu pelasi fifaa parin muun tyypin kanssa. Ei innostanut pelit, joten tekstasin Lydialle josko hän olisi maisemissa. 

Lähdettiin rauhalliselle yökävelylle Lydian, Lydian kämppiksen Ellien ja Walesilaisen pojan kanssa (en tänäkään päivänä tiedä nimeä, koska se on kaikille vaan Welsh).





Mulla on myös pian synttärit, iiiiiih!! Kaikki tosin lähtee pois mun oikeana synttäripäivänä lauantaina..... cheers mates. Tai melkein kaikki. Chris jää tänne mutta sillä on futismatsi. James tosin ilmoitti tänään iloisena, että hän onkin täällä, vaikka aluksi pitikin lähteä kotiin. Jee!! Perjantaiksi ei oo mitään isoa suunnitteilla, tuskin edes mennään ulos. Kunhan pidetään kiva ilta kotona ja tehdään mitä aina tehdään; eli syödään, katotaan leffoja ja riehutaan. 

Öitä muruset.

Ja onnea äitille jolla oli synttärit tänään! ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti