perjantai 26. syyskuuta 2014

The case is closed

Ah. Fresher's on ohi!! En kyllä olisi jaksanut enää päivääkään sitä valvomista... Eilen oli viimeinen tapahtuma, Fresher's ball, jossa esiintyi Professor Green, the Loveable Rogues ja radio DJ Jameela Jamal. Jos totta puhutaan, itse pääesiintyjä Professor Green ei kauheasti sykähdyttänyt. Se ei oikein saanut yleisöä mukaan ja jopa aloitti koko shown myöhässä. Loveable Rogues toisaalta taas on mun uus rakkaus. Niiiin suloisia jammailijoita, että tuli vaan hyvälle mielelle kun kuunteli niitä.




Nyt voin hyvällä omalla tunnolla sanoa, että selvisin hengissä Freshersistä. En tehnyt mitään tyhmää, ainakaan mitään kauhean tyhmää, ja kaikki on vielä kavereita keskenään! Kiitos ja kumarrus, oli ihan kivaa. Tai ainakin meidän porukassa. Eräät ihmiset muuttui ihan eläimiksi tän kahden viikon aikana ja lauseet kuten "I think I'm breaking up with my boyfriend cuz of fresher's" oli arkipäivää. Voi hyvää päivää ihmiset, hillitkää hormooninne jos seurustelette...

Asiasta kahdenteentoista, käytiin tässä yksi päivä myös Tylypahkassa, just because I can. Jesus vei mut, Lydia, Ciaran ja Shaunin pienelle kierrokselle ja taisin olla taas vaihteeksi vähän liian innoissani, koska kaikki nauroi mulle koko ajan... Mä varoitin niitä kyllä ennen sinne menemistä, että mä tulen sitten hyppimään ja hihkumaan innosta. Ne vaan ei osannut odottaa, että mä oikeasti tekisin niin. Yksi Katedraalissa työskentelevistä oppaista suostui pitämään meille Harry Potter kierroksen ja näytti kaikki kohdat ja kertoi missä mitäkin on kuvattu. Esimerkiksi millä käytävillä peikko käveli HP ja Salaisuuksien kammiossa tai mihin kohtaan Norriska-kissa oli kangistettu. Näyttipä hän jopa sen pylvään, minkä takana Harry ja Ron piileskeli peikkoa. Tiesittekö muuten, että kun tyttöjen vessa alkoi tulvimaan Salaisuuksien kammiossa, he oikeasti tulvittivat jeba, se on nyt sana tämän katedraalin käytävät!!



'

Google
Älkää huoliko, olen myös opiskellut ja ollut yliopistolla. Nää ensimmäiset tunnit on aina vaan vähän liirumlaarumia kun käydään läpi mitä aine pitää sisällään. Ei siinä, mielenkiintoiselta kaikki vaikuttaa mutta mä haluan vaan päästä tän löpinän yli ja mennä asiaan, vääntää esseitä, lukea artikkeleita ja opiskella veren maku suussa ja kyyneleet silmissä. 

Voisin pistää henkikultani pantiksi, että kukaan ei liiku tästä talosta minnekkään tänään illalla, saatika koko viikonloppuna. Täällä ollaan niin väsyneitä, että Lydiakin tuli käymään ja totesi heti "I think I've never heard your flat this quiet!?" Mulla oli onneksi tänään vaan tunnin sosiologian seminaari, joten se nyt meni vikkelästi kun välillä heitti jotain viisaita mielipiteitä ilmaan. Tulin suoraan kotiin ja rojahdin sängylle. Tosin en mä siinä kauaa taas vaihteeksi ehtinyt makaamaan, kun James tuli kotiin ja rymisteli tiensä mun oven läpi. Muistutti kylpyläpäivästä! Miettikää nyt, James ja Luke käy yhdellä kuntosalilla, missä on sauna, höyryhuoneita, poreammeita ja "adventure shower" eli suihkussa on valoja, höyryjä, tuoksuja ja voit valita jopa amazonin äänet taustalle (!!!!). Niillä lukee niiden omatekemässä kunto-ohjelmassa seuraavasti "Leg day, arm day, spa day --" ja perjantaisin saa viedä ystäviä mukaan. Jihuu! Sanomattakin selvää, että me värvättiin sitten itsemme Ciaran kanssa niiden ystäviksi.

Oli muuten erittäin huvittavaa eilen, kun meidän keittiöön oli eksynyt muutama uusi ihminen eivätkä he selvästikkään olleet oppineet vielä talon puhetavoille. Yksikin tyttö oli ihan kauhuissaan siitä tyylistä miten pojat puhuu toisilleen tai meille. Chris huomasi sen ja totesi "Believe it or not but we all actually do like each other!" On tää vaan ehkä omituisin kämppiskommuuni missä ikinä oon eläny tai missä ikinä tuun elämään. 

Cheers babes

3 kommenttia:

  1. heippa hei, edellisen postauksen ano täällä taas! pakko mainita että ihanaa, kun päivittelet tälleen näinkin usein :-)) vaikka toki ymmärretäväähän se on jos päivitystahti kunnon opintojen alkaessa vähenee :D

    semmosta haluaisin kuitenkin kysästä että millon lähetit sun hakemuksen ja millon tuli ekoja offereita? :)

    VastaaPoista
  2. eikun haha siis sitä edellisen postauksen, hups! ihan kaikkeen en oo vielä viittiny kommentoida :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, saat kyllä kommentoida vaikka kaikkiin jos haluat:D:D nyt kun kaikki on vielä uutta nii on helpompi päivitellä useasti!

      Piti oikein tarkistaa että milloinkas sen lähetin ja se oli 3.1. Eli en mitenkään kauhean aikaisin! Aloitin kyllä haun jo aikaisin syksyllä mutta tein Personal statementtia aluksi tooosi hitaasti koska olin oikeestaan vaan puolitosissani kokeilemassa, että mitä jos onnistuisikin:p

      Poista